Om Utomhusfotografen
Om Utomhusfotografen

Hej!

Jag heter Ida och jag älskar att vara ute i naturen. Jag är fotograf och illustratör med inriktning natur och friluftsliv.

Mitt företag går under namnet Utomhusfotografen – I skog och mark och jag jobbar tillsammans med stora i första hand svenska outdoorföretag som produktfotograf och Influencer. Jag driver även ett större Instagramkonto under namnet ISKOGOCHMARK. Målet med min verksamhet, förutom att jobba med det jag älskar, är att inspirera andra till att komma ut mer i naturen.

Om Utomhusfotografen

Min fotograferingsstil är avslappnad, med fokus på det naturliga och äkta. All fotografering sker i vackra utomhusmiljöer och jag vill att ni ska känna att ni kan skratta och vara er själva när jag springer runt med kameran och försöker fånga er på bild.

Jag är utbildad inom bild och foto och håller dessutom på att vidareutbilda mig inom grafisk design på Yrkeshögskolan Brobygrafiska. Jag har många års erfarenhet av friluftsliv av olika slag och jag tackar sällan nej till ett äventyr. Jag har vandrat på egen hand och tillsammans med andra under alla årstider och under många typer av väder och temperaturer. Jag har åkt turskidor i fjällen, vandrat hundratals mil och gjort upp mer eldar än vad jag någonsin kan komma ihåg. Naturen är mitt liv och min kärlek till den är större än någonting annat! 

När jag får möjlighet skänker jag pengar till välgörenhet. 

Just nu håller jag på att färdigställa en bok som jag gör genom förlaget Calazo och som kommer komma ut senare i år. Boken är ett gemensamt projekt som jag gör tillsammans med Eric Tornblad som tidigare gett ut andra böcker. Boken handlar om att laga mat över eld med enkla metoder. 

Tveka inte att kontakta mig om ni vill jobba med mig eller veta mer om mig och min verksamhet!

Om Utomhusfotografen